top of page

Tankar kring telepatisk växtkommunikation.


Bild: Fredrik Johansson

Jag finner det svårt att kommentera ovanstående utan att framstå som aningen negativ eller rentav en smula stygg. I dessa arbetslöshetens coronatider bör man istället applådera alla kreativa och driftiga initiativ. Som telepatisk kommunikatör vet du att jag verkligen menar det, Siv, på samma sätt som du känner till att den sista idioten ännu inte är född. Det är bara att lyfta på hatten.

Jag undrar för övrigt vad det inkluderade fikat består av, med tanke på priset. Det skulle inte förvåna mig om det blir en kanelbulle från Netto och lingondricka — vilket i så fall bara skulle få min vördnad för din affärsidé att stiga ytterligare.

Det enda jag själv vet om växter är att de saknar fri rörelseförmåga och till skillnad mot djuren uppvisar en bristande fallenhet för att framkalla läten. Det förstnämnda påminner lite om mig själv om söndagarna och det sistnämnda kan man känna tacksamhet över varje dag i veckan, men det hör naturligtvis inte hit. Om du, käre bloggbesökare, vill läsa riktig science fiction föreslår jag flerfaldigt prisbelönade Charles Stross och hans serier Merchant Princes och the Laundry Files. Välskrivna och smått bisarra böcker som blandar spänning och humor utan att förlora skärpan.

Böcker av Charles Stross.

Utvalda inlägg

Blogginlägg

Search By Tags

Follow Us

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page