top of page

Matchanlyser och leksaksapor

Nu när OS i Rio är lagt till handlingarna inser jag hur många timmar av mitt liv jag har tillbringat med att lyssna på matchanalyser där folk förklarar vad jag redan har sett själv. Vad gäller ishockey och fotboll finns det visserligen ett fåtal människor som tack vare sin erfarenhet och insikt emellanåt kan få det uppenbara att låta ganska intressant, men för det mesta är mellansnacket i en sportstudio endast obetydligt intressantare än att titta på en leksaksapa som slår ihop två cymbaler tills batterierna tar slut. Det slog mig nyss att analys kan härledas till ordet "anal." Tillägget "ys" är grekiska, med betydelsen "att prata med." Detta beskriver på ett utmärkt sätt alla mellansnack jag någonsin har hört från en sportstudio.

Om du söker spänning utan mellansnack rekommenderar jag gärna min bok, Natten jag dog, vilken nu även finns tillgänglig som ljudbok.

Utvalda inlägg

Blogginlägg

Search By Tags

Follow Us

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page