top of page

Theatre of Blood


Theatre of Blood i Truckstop Alaskas lokal.

I går kväll var jag inbjuden av skräckfilmsföreningen Theatre of Blood i Göteborg för att tala lite om min bok, Natten jag dog, på det eminenta hänget Truckstop Alaska. Det var första gången jag talade inför en uttalat skräckintresserad publik, vilket åtminstone för min del gjorde det hela trevligt och ovanligt avslappnat. Det som är riktigt kul är förstås att det finns så många eldsjälar som inte tvekar att lägga tid, själ och hjärta i offerskålen för att ordna aftnar och tillställningar av det här slaget, utan annat syfte än att folk ska trivas och ha roligt. Det är imponerande. Det är glädjande. Det är berömvärt. Och dessutom var baren öppen. Världen skulle vara oändligt mycket tråkigare utan eldsjälar. Det är de som planerar, ordnar lokaler, skaffar utrustning och ser till att allt tråkigt pappersarbetet blir gjort. Det är de som ställer allt i ordning och som städar undan och släcker ljusen när alla andra har gått hem. Utan eldsjälar och ideella föreningar skulle vi bo i en mörkare och tristare värld, så heder och respekt till er alla, och tack Theatre of Blood för att jag fick komma.

Utvalda inlägg

Blogginlägg

Search By Tags

Follow Us

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page