top of page

Jag är bestämd. Tror jag ...

Här har jag under ganska lång tid knåpat ihop synopsis, tidslinjer och gjort bakgrundsarbete till två nya berättelser, och till och med tillbringat flera veckor utomlands för att bringa reda i tankegångarna. När det sedan var dags att i morse sätta sig vid tangentbordet och faktiskt börja skriva något knackade jag utan större problem fram 1000 ord — på en helt annan story, en som bara kom till mig helt plötsligt. Detta visar återigen, att hur mycket jag än planerar och anstränger mig far tankarna iväg precis som de behagar, likt bångstyriga raketer från en illegal avskjutningsramp. Jag är opålitlig på det viset.

Kapten PE Du Rietz pekar ut färdriktningen.

Utvalda inlägg

Blogginlägg

Search By Tags

Follow Us

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page