Utvalda inlägg

Moses - världshistoriens sämste vildmarksguide?

May 9, 2017

1/5
Please reload

Blogginlägg

November 19, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Jag är bestämd. Tror jag ...

April 22, 2019

Här har jag under ganska lång tid knåpat ihop synopsis, tidslinjer och gjort bakgrundsarbete till två nya berättelser, och till och med tillbringat flera veckor utomlands för att bringa reda i tankegångarna. När det sedan var dags att i morse sätta sig vid tangentbordet och faktiskt börja skriva något knackade jag utan större problem fram 1000 ord — på en helt annan story, en som bara kom till mig helt plötsligt. Detta visar återigen, att hur mycket jag än planerar och anstränger mig far tankarna iväg precis som de behagar, likt bångstyriga raketer från en illegal avskjutningsramp.

Jag är opålitlig på det viset.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FÖLJ MIG

  • Facebook Social Icon

© 2016 by Peter Erik Du Rietz. All rights reserved. Created with Wix.com