top of page

Nytt från Bokmässan.

Tack vare alla uppmuntrande tillrop, tips om huskurer och tillgång till ryska dopningsampuller ("vitamintillskott" på ryska) skuttade jag iväg till Bokmässan i morse likt en kavajprydd Snurre Sprätt. Fattas bara annat när det gäller att skriva på ett bokkontrakt med Marwa Förlag. Detta kommer att bli kanonbra :)

Peter Erik Du Rietz och Ewa Broberg skriver under ett förläggaravtal.

Jag och Ewa Broberg, redaktör på Marwa Förlag. Bokmässan i Göteborg 2018. Med anledning av ovannämnda kontraktsignering måste jag nämna följande: Ända sedan späd ålder har jag tvingats fästa saker på kroppen med nålar eller kedjor för att inte tappa bort dem: vantar, nycklar, plånböcker, flickvänner osv. När jag nyligen investerade i ett par riktigt schyssta skärmglasögon skaffade jag därför ett hölster (vilket låter betydligt bättre än "extern gubbficka") så att jag aldrig skulle behöva leta livet ur mig efter nämnda okulära underverk. Dessvärre bygger alltsammans på att jag kommer ihåg att stoppa ned glasögonen i ovannämnda hölster, vilket jag som synes har vissa problem med. Det jag behöver nu är någon sorts lättviktig kedja som jag kan förankra skärmglasögonen i hölstret med. Det är problem nummer ett. Problem nummer två blir att övertyga alla om att en sådan kedjelösning är en en moderiktig rock 'n' roll-accessoar.

Peter Erik Du Rietz är glömsk.

Utvalda inlägg

Blogginlägg

Search By Tags

Follow Us

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page