top of page

De bästa böckerna 2015


Någon behöver köpa ett gäng Billy-hyllor.

Vid fler tillfällen än ett har jag sagt att jag inte bryr mig om vad andra tycker och säger. Det känns ärligt och rätt i stundens hetta och sedan spelar det inte så stor roll om det är sant eller inte. Oftast är det inte det, för visst bryr sig de flesta av oss om vad andra människor tycker och tänker om en, och om de saker man gör. Detta blir särskilt tydligt när det handlar om beröm; då lapar åtminstone jag i mig som vore jag en hungrande katt framför en skål med sällan skådad grädde. Jag skäms därför inte det minsta över att erkänna att jag känner mig smickrad, glad och stolt över att Vargnatt, en av Sveriges ledande bokbloggare, har inkluderat min skräckroman Natten jag dog bland de 15 bästa böckerna under 2015. När jag nu sitter och knåpar på en fristående uppföljare kan jag konstatera att fingrarna med ens glider lättare över tangenterna och tanken svävar lite friare. Listan med de 15 titlarna är dessutom väldigt bra som lästips och kan med fördel användas som en inköpslista av alla läshungriga bokletare. Trevlig läsning!

Klicka här eller på bilden nedan för att läsa Vargnatts lista och se hennes videopresentation.

Vargnatt väljer sina favoritböcker 2015.

Klicka här eller på bilden nedan för Vargnatts recension av Natten jag dog.

Utvalda inlägg

Blogginlägg

Search By Tags

Follow Us

  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page