Utvalda inlägg

Moses - världshistoriens sämste vildmarksguide?

May 9, 2017

1/5
Please reload

Blogginlägg

November 19, 2018

Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

Julklappstips!

December 9, 2015

Julklappstips! Köp ett signerat ex av min bok Natten jag dog för 180 kronor inklusive frakt. Naturligtvis får du en personlig tillägnan till dig själv eller din vän (eller båda). Två ex för endast 300 kronor! Kontakta mig och ange namn och adress så skickar jag klappen utan dröjsmål.

Betalning via Swish eller kontoöverföring. Erbjudandet gäller till och med den 18 december 2015.

Jag inser att titeln inte direkt utstrålar julstämning, men allt som blänker och glimmar utanför fönstret är inte stjärnor och snölyktor (det finns vita tänder och långa klor också). Det är just det som utgör tjusningen och lockelsen. Gör därför en insats och skänk både familj och vänner en liten motvikt till Piff & Puff och Tjuren Ferdinand. Du vet att de allihop behöver det.

God jul!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

FÖLJ MIG

  • Facebook Social Icon

© 2016 by Peter Erik Du Rietz. All rights reserved. Created with Wix.com